Zoeken naar surface pen kopen

surface pen kopen
Penpunt kit kopen Microsoft Store nl-BE.
Kies uit een van de vier punten in de Surface Penpunt kit. De Penpunt kit is meegeleverd met de aankoop van de Surface-pen of je kunt deze apart kopen om extra punten bij de hand te hebben. Alleen geschikt voor de Surface-pen met enkelzijdige knop.
Microsoft Surface Pen Blauw Coolblue.
Notities maak je in het huidige tijdperk niet meer op papier. Daar heb je nu een tablet zoals Microsoft Surface voor. Met de bijpassende Microsoft Surface pen is het nu nog gemakkelijker om te navigeren, tekenen en schrijven op jouw Surface.
Styli pen kopen? Coolblue.
Klip voor bevestiging in case, jas of bloknote. Morgen in huis. Toevoegen aan vergelijking. Voor zondag 23.59 uur besteld, maandag gratis geleverd. Microsoft Surface Pro Pen Reserve Tips. 4.5 / 5 sterren 8 reviews. Morgen in huis. Toevoegen aan vergelijking.
Aangekomen: de Microsoft Surface Pro Coolblue.
De accessoires van de Surface Pro 5. De Surface pen krijgt een update, zodat hij draadloos oplaat zodra hij via de magneetaansluiting vastzit aan de Surface Pro 5. De Surface Pro 5 zou ook een nieuwe accessoire krijgen: een mini Surface Dial.
Microsoft Surface Pen Tips CampusShop.
Microsoft Surface Pen Tips. Terug naar de afbeelding. Penpunt kit 4 punten: 2H, H, HB, B. Alleen geschikt voor de Surface-pen met enkelzijdige knop. De beste laptopdeals voor studenten. Gratis verzending vanaf 50., 14 dagen bedenktijd. Gratis afhalen in onze winkels. Kies een penpunt die bij je past. Behoud de normale punt met de vertrouwdheid van een nr. 2-potlood of verwissel de punt voor een punt met lage wrijving zoals een fijnschrijver. Kies uit een van de vier punten in de Surface Penpunt kit. De Penpunt kit is meegeleverd met de aankoop van de Surface-pen of je kunt deze apart kopen om extra punten bij de hand te hebben.
MICROSOFT Surface-Pen Zilver kopen? MediaMarkt.
Surface, Surface Pro 3, Surface Pro 4 Bluetooth.: 4.0 Soort batterij.: 1.0 cm Hoogte.: 1.0 cm Lengte.: 14.4 cm Kleur.: 20 g Verpakkingsinhoud.: Surface-pen met HB-punt, batterij, penpuntkit 4 punten: 2H, H, HB, B Verpakkingsvolume B x H x D m.: 007, x 002, x 018, m Artikelnummer.: Toon alle specificaties. 4 van 5 sterren. 4 / 5. 1 van de 1 klanten raden dit product aan. Meest negatieve reviews. Meest positieve reviews. Meest nuttige reviews. 29-11-17 Geverifieerde koper. 0 van de 0 klanten vinden deze review nuttig. Digitaal schrijf en tekenplezier. Ja, ik beveel dit product aan. Pluspunten Schrijfervaring multifunctionaliteit., Minpunten De prijs. Het is een multifunctionele pen waarmee je heerlijk kunt schrijven en tekenen.
Surface Pen kopen Microsoft Store nl-BE.
Lijnen zijn haperig en verschijnen niet op de plaats waar je je scherm aanraakt. Met de vorige Surface Pen bij de Surface Pro 4 is er geen enkel probleem. Deze nieuwe Surface Pen kan wel worden gebruikt op de Surface Pro 4, wellicht omdat die de nieuwe nauwkeurigheidsfuncties van deze pen nog niet ondersteunt.

Contacteer ons