Meer resultaten voor touchscreen pen

touchscreen pen
Valentijn Pen in Doosje met naam Brianto Cadeaus.
Cadeau voor Hem. Cadeau voor Kinderen. Juf of Meester Cadeau. Meter Peter Cadeau. U heeft geen artikelen in uw winkelwagen. Home Cadeaus Champagne Wijn Valentijn Pen in Doosje met naam. Home Cadeaus Champagne Wijn Valentijn Pen in Doosje met naam.
Touchscreen pennen Kopen op Conrad.be.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
Home Stylus-Shop.be Stylus pennen met de juiste touch.
Kies eenvoudig de juiste stylus pen die bij u past, en ervaar het gemak van het werken met een stylus pen op bijv. een iPad, iPhone tablet of smartphone. U Ontvangt bij iedere bestelling deze hele maand een GRATIS universele stylus pen! Wij hebben een ruim assortiment touchscreen ipad pennen momenteel 25 modellen stylus pennen onderverdeeld in 8 verschillende categorie├źn, welke u hieronder ziet.
Stylus pennen bedrukken met logo Van Helden Relatiegeschenken.
Zo is de stylus pen Sense een ware topper. De fijn schrijvende pen is voorzien van een rubberdopje voor het bedienen van touchscreen. De stylus pennen met logo zijn ideaal om in te zetten als weggever. Voor een extra opvallend en praktisch geschenk is een multifunctionele stylus pen zeer geschikt.
Touchscreen pennen bedrukken.
Met een touchscreen pen, ook wel stylus pen genoemd, kunt u eenvoudig uw tablet en smartphones bedienen. Een moderne balpen met touch tip functie aan de bovenzijde of de onderzijde van de pen, voorzien van een logo of tekst zorgt voor reclame met een moderne uitstraling van uw bedrijf.
Stylus pennen bedrukken Ideaal voor tablet en smartphone.
Stylus touch slim. Slanke kunststof touchscreen pen met draaimechanisme. 1 kleur bedrukt, excl. Stilos touch balpen. Plastic balpen met tuch screen en rubberen grip met blauwe vulling. 1 kleur bedrukt, excl. EcoTouch gerecyclede papieren stylus met balpen. Gerecyclede papieren touch screen pen met dop.
Hoe werkt een styluspen? Tips over gebruik styluspen.
Hoe werkt een styluspen? Een styluspen lijkt veel op een pen of potlood, maar is bedoeld om te gebruiken op bepaalde touchscreens. Een styluspen kan bijvoorbeeld gebruikt worden op uw smartphone, tablet of vergelijkbare schermen die u met uw vinger kunt bedienen. Nu u weet wat een styluspen is, bent u vast benieuwd hoe een styluspen werkt. Styluspen gebruiken op een touchscreen.
STYLUS PEN 2 IN 1 touchscreen pennen.
De touchscreen balpen stylus set: Koop nu met voordeel deze luxe en handige touchscreen balpen set 2 stylus pennen in zwart en zilver merk redsnow Door de clip kunt u de stylus pen vastmaken aan de hoes van uw tablet en vergeet u de stylus nooit meer.
touchscreen pen Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
D e Capa citi ve Touchscreen st ylus pen is een ha ndige. hulp voor wie maar niet gewend kan raken aan vingerbediening op een. tablet of telefoon of ander touchscreen toestel. If the disc center hole or outside rim has burrs, use the disc only after removing the burrs with a ballp oi n t pen e t c.

Door het gebruik van een touchscreen pen houdt u uw apparaat vrij van vingerafdrukken. In de webwinkel van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl vindt u eenvoudige stylus pennen voor touchscreen apparaten, maar ook multifunctionele pennen, die u naast het bedienen van het apparaat ook kunt gebruiken als balpen, zaklamp en laseraanwijzer.
Stylus bedrukken: link uw merk onlosmakelijk aan kwaliteit.
Hoogweg 38 8940 Wervik. 32 56 31 39 91. Verfijn uw selectie. Zwart en roodschrijvend. You are here. Home Schrijfwaren Touchscreen pennen. Schrijfwaren: Touchscreen pennen. 45 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Touchscreen pennen. Stylus pen Balpen met stylus Art. Verkrijgbaar in zwart.
Touchscreen pen met lampje Relatiegeschenken.nl.
XXL hobbymes met 14 afbreekmesjes. Buigzame duimstok van PVC, 1 meter. Home Kantoor Computer. Touchscreen pen met lampje. Balpen met blauwe inkt, stylus voor het bedienen van touchscreens en lampje. Wij kunnen deze 3-in-1 pen voor u voorzien van uw logo.

Contacteer ons