Op zoek naar pen met lampje?

pen met lampje
stylus pennen en touchscreen pen met led licht ipad.
In deze stylus zit een draaimechanisme, waarbij met een draaibeweging de balpen uit de stylus punt komt. Het felle Led lampje kan simpelweg aangeklikt worden door met je duim bovenop de stylus pen te drukken. 8, per stuk, 2 voor 14.,
Pen met lampje Lowette Relatiegeschenken promokleding.
3 Aantal kleuren opdruk. standaard 5 x 04, cm. Pen met lampje. Prijs en productinformatie. Sla de pen met zijn kop op de tafel en de lamp begint te knipperen. Een echte eye-catcher! Uw logo drukken wij op de houder.
Bijzondere pennen bedrukken BudgetGift.nl.
Verkrijgbaar in 2 kleuren. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Balpen met textmarker 2-in-1. Verkrijgbaar in 4 kleuren. HITMETOO Zilverkleurige pen met lampje. Verkrijgbaar in 3 kleuren. 3 in 1 touchscreen pen met LED lamp. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Touch Pen Knight.
Rollerpen Base Senso Schrijfvriend.
Eerst even spelen, maar al snel hebben leerlingen in de gaten dat het lampje uit moet blijven en leren ze ontspannen schrijven. Zowel rechts als linkshandig te gebruiken. Navulbaar met Schneider cartridge 852. Kleuruitvoering: groen-blauw of roze. Verpakking met pen met 1 cartridge.
bol.com GadgetBay Onzichtbare inkt pen met UV lampje voor geheime tekst Secret Onzichtbaar.
Een op het eerste gezicht normale pen, dat is het niet. Deze pen kan schrijven met onzichtbare inkt, maar deze inkt kan je alleen met deze pen weer zichtbaar maken. Er zit een lampje in de dopkant van de pen, hiermee maak je door middel van UV stralen de inkt weer zichtbaar.
LED-pennen met persoonlijke opdruk EuroGifts relatiegeschenken.
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs. Bekijk nu onze digibrochure.
Pen met led licht Kantoorartikelen online? BESLIST.nl De laagste prijzen.
Productvariant: Silver Kenmerken: Kleur: Rood / Groen / Blauw / Zilver Materiaal: Kunststof Inktniveau: Normaal Hoofdgebruik: kantoor, kantoorartikelen, noodverlichting Voeding: ingebouwde knop batterij Product Grootte: 13 3 2cm Functie: 3 in1 Ball Point Pen Mini Schroevendraaier Zaklantaarn Met String Pakket bestaat uit: 1 x 3 in 1 mu.
Pennen met lampje bedrukken Snelle levering Stravers.nl.
Even bijschijnen en er gaan letterlijk deuren voor jou en je relaties open. Laat de pennen met lampje bedrukken met je eigen tekst of logo en een nieuw promotie of relatiegeschenk is geboren. Natuurlijk is een pen met lampje een ideaal relatiegeschenk.

Contacteer ons